Oorkonde MVP voor Gisa Installatie Techniek

Afgelopen week  is de oorkonde Maatschappelijk Verantwoord Personeelsbeleid overhandigd aan Bert de Boer, directeur van Gisa Installatietechniek in Zwaag.

Gisa installatietechniek heeft bijna 20 jaar ervaring op allerlei installatietechnische gebieden. Er wordt gewerkt met goed opgeleid personeel en met materialen die aan hoge norm-eisen voldoen. Naast nieuwbouw is Gisa ook bekend en ervaren in de renovatie. Gisa komt de situatie graag ter plekke beoordelen en analyseren. In geval van nieuwbouw, zal Gisa  de situatie kritisch bekijken aan de hand van de bouwtekeningen.

De samenwerking tussen Rentree en GISA bestaat sinds begin dit jaar. In eerste instantie  was de samenwerking gericht op het bieden van een eerste opstap voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De samenwerking tussen Rentree en GISA werd vanaf april 2017 uitgebreid met plaatsing van een doelgroep kandidaat in het kader van de Participatiewet. Rentree verricht bij deze kandidaat de jobcoaching om tot een duurzame plaatsing te komen. In middels heeft GISA de kandidaat een regulier fulltime dienstverband aangeboden.

De kandidaat die momenteel geplaats is bij GISA, bekleedt een functie als loodgieter. De kandidaat heeft vol enthousiasme meegewerkt en heeft het momenteel nog steeds ontzettend naar zijn zin.

Als blijk van waardering overhandigt Rentree aan GISA Installatietechniek met trots de oorkonde Maatschappelijk Verantwoord Personeelsbeleid.

Voor meer informatie: http://www.gisa.nl