MVP uitreiking Horizon College

Dinsdag 3 oktober heeft Rentree de oorkonde Maatschappelijk Verantwoord Personeelsbeleid overhandigd aan Paulien Knol, docent sector Gezondheidszorg, van het Horizon College in Alkmaar.

Het Horizon College is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio’s Kennemerland en West-Friesland met vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend.

Sinds begin 2017 is er een samenwerking ontstaan tussen Rentree en het Horizon College Alkmaar, sector gezondheidszorg.
De sector heeft in april een nieuwe functie gecreëerd  die mocht worden ingevuld door twee kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd zijn o.a.: kopieerwerkzaamheden, lokalen schoonmaken, helpen de stoelen en tafels goed neer te zetten, simulatie cliënt zijn en praktijklokalen schoonhouden.

In mei is Sabrina via Rentree in dienst gekomen bij het Horizon College en in september is Daisy via  Rentree aangenomen. Rentree verricht bij beide werknemers jobcoaching om tot een duurzame plaatsing te komen.

Als blijk van waardering overhandigde Rentree de oorkonde voor het voeren van een Maatschappelijk Verantwoord Personeelsbeleid, met daarbij een lekkere taart, aan het Horizon College Alkmaar, sector gezondheidszorg!