Onze aanpak

Rentree begeleidt werkzoekenden en werkenden met assessments, trainingen en
re-integratietrajecten. Duurzame zelfredzaamheid, emancipatie op het gebied van arbeid en zelfontplooiing staan daarbij altijd centraal. Wij leveren maatwerk tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Die klantgerichte benadering werkt al meer dan twintig jaar!

Onze trajecten voor werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden zijn gericht op het krijgen van regulier werk – de kortste weg naar werk.
 Werknemers van bedrijven begeleiden we bij loopbaanvragen als gevolg van reorganisaties of de Wet Verbetering Poortwachter.Ook voor starters op de arbeidsmarkt heeft Rentree speciale trainingen ontwikkeld.

Kortom, we beschikken over een uitgebreid dienstenpakket om jongeren, werkenden en werkzoekenden te begeleiden naar een volgende stap in hun loopbaan. Een greep uit het aanbod:

We gaan altijd uit van de mogelijkheden en kansen van de individuele klant. Daarin werken onze deskundige consulenten nauw samen met de opdrachtgever in een op maat gesneden traject. Elke klant wordt begeleid door één vaste consulent. Rentree heeft daarnaast ook een jobhunter in dienst.

Privacy- en klachtenreglement
Download hier ons privacyreglement en de klachtenregeling.