De Werkprofessionals

Bij De Werkprofessionals kunt u terecht met al uw vragen en opdrachten op het gebied van in-, door- en uitstroom van uw medewerkers. De dienstverlening is gericht op het re-integreren van medewerkers. De Werkprofessionals adviseert werkgever en werknemer over de Wet Poortwachter en doet loopbaanbegeleiding in de breedste zin van het woord.

De Werkprofessionals is een zelfstandig onderdeel van Rentree Re-integratie. Ontstaan uit een steeds grotere vraag van werkgevers en verzekeraars naar begeleiding van medewerkers bij het vinden van een baan buiten de organisatie. Bijvoorbeeld omdat een medewerker langdurig ziek is of omdat er sprake is van een reorganisatie.

De Werkprofessionals biedt verschillende producten en diensten aan op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaancoaching en outplacement. Er wordt samengewerkt met gekwalificeerde en ervaren arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, loopbaancoaches, mediators, juristen en HRM-specialisten. De Werkprofessionals is daarmee een zeer flexibele organisatie die in elke situatie maatwerk biedt.