Re-integratie ziektewet

Speciaal voor klanten van UWV met een ziektewetuitkering kijken wij in dit
re-integratietraject naar wat iemand wél kan. Welke baan past bij zijn vaardigheden en competenties? Daar focussen we op in dit traject dat op maat is ontwikkeld voor deze doelgroep.

We bemiddelen intensief en onze jobhunters gaan direct op zoek. Ook kijken we of uw opleiding en werkervaring up-to-date zijn, of dat aanvullende werkervaring nodig is om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat doen we samen met u – we verwachten ook een actieve bijdrage van u in dit traject, juist omdat u al zoveel werkervaring heeft.

Afhankelijk van uw wensen, werkachtergrond en uw huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt bieden we diverse trainingen aan zoals sollicitatietraining, assertiviteitstraining of een cursus werknemersvaardigheden. Eventueel nemen we een assessment af. De arbeidsdeskundige van het UWV kijkt hier ook naar. We plaatsen u in elk geval zo snel mogelijk op een werkervaringsplek.

Dit traject duur maximaal twaalf maanden; u heeft wekelijks contact met uw consulent. Doel is: de kortste weg naar een reguliere baan.