Werkzoekenden

Rentree helpt particuliere werkzoekenden ook met hun re-integratie en begeleidt hen op weg naar regulier werk. We stemmen zo’n traject altijd af op de specifieke situatie van de individuele klant.

Carrièreswitch
Doet u al heel lang hetzelfde werk en zoekt u een nieuwe uitdaging? De loopbaancoaches van de Werkprofessionals bieden professionele loopbaanbegeleiding bij een carrièreswitch.

Outplacement
U bent met uw werkgever overeengekomen dat u elders gaat werken en een outplacementtraject ingaat. De specialisten van de Werkprofessionals hebben veel ervaring in de positieve begeleiding van werknemers van werk naar werk.

Wet Verbetering Poortwachter
Bent u langdurig ziek en kunt u niet terugkeren bij uw huidige werkgever, dan kunnen wij u begeleiden naar een nieuwe baan. De deskundige loopbaancoaches van de Werkprofessionals hebben veel ervaring met deze trajecten, die zij uitvoeren in opdracht van werknemers, werkgevers en verzekeringsmaatschappijen.

Schoolverlaters
Je hebt je hbo- of mbo-diploma, maar het lukt (nog) niet om werk te vinden? Rentree helpt je verder op weg via een unieke vorm van loopbaanbegeleiding voor schoolverlaters, helemaal afgestemd op jouw situatie.

Uitkering van de gemeente
Ons gemeentelijk team kan u begeleiden bij het vinden van werk of een geschikte opleiding. Bij de sociale dienst van uw gemeente kunnen ze u verder informeren over de mogelijkheden.

Uitkering van het UWV
Als u een uitkering heeft van het UWV kunt u in veel gevallen zelf bepalen met welk
re-integratiebedrijf u aan de slag wilt. Ook met Rentree. Uw contactpersoon bij het UWV kan u daarover ook informeren.